Boka hembesök eller provstädning

Vi kommer gärna ut i ditt hem och träffar er för ett kostnadsfritt möte. Vi går igenom dina önskemål och ger dig en offert.
Du kan även testa oss genom att boka en provstädning till rabatterat pris.

Ange följande information och ange ett datum


Välj tid enligt nedan

Kontaktuppgifter

Du är inte förpliktigad att bli kund, mötet eller provstädningen har inga förbindelser. Läs mer om hemstädning här.

RUT Avdrag

Ska du flytta till en ny bostad och känner att du vill låta oss på Städenergi ta hand om din flyttstädning? Kanske du oroar dig över kostnaderna i samband med en flyttstädning, då en flytt i sig kan innebära en del andra kostnader. Då kan du känna dig lugn, du kan få något som heter RUT-avdrag.

När du anlitar oss på Städenergi för att göra en flyttstädning av ditt hus eller din lägenhet så kan du använda dig av något som kallas för RUT-avdrag. Detta är en typ av skattereduktion som gör att det blir billigare för dig att anlita oss för en flyttstädning. Det finns en del regler kring RUT som skatteverket har tagit fram och dessa regler säger att flyttstädning ingår i det man får begära RUT-avdrag för.

Denna form av skattereduktion får användas för halva arbetskostnaden men du får sammanlagt använda högst 50 000 per person och år. Tänk på att både RUT-avdrag och ROT-avdrag använder samma pott, du får alltså nyttja dessa pengar för båda avdragen. Det är vi på Städenergi som ansöker om ditt preliminära RUT-avdrag och begär sedan utbetalning från Skatteverket, du som privatperson behöver inte göra något. Du kommer att få ett slutligt besked på din skattereduktion i samband med att din inkomstdeklaration godkänns. Ett RUT-avdrag innebär alltså att vi fakturerar dig 50 % av arbetskostnaden.

Alla personer som har fyllt 18 år och betalar skatt i Sverige kan använda sig av RUT-avdrag. Däremot gäller det inte för dödsbon eller för företag och föreningar. Du behöver inte äga din bostad för att utnyttja RUT-avdraget, utan även du som hyr din lägenhet kan använda dig av det. Du kan även använda din pott inom RUT för att betala en flyttstädning hos exempelvis dina föräldrar så länge det är du som betalar för städningen. För att vi på Städenergi ska kunna begära RUT-avdrag i samband med din flyttstädning så behöver vi ditt personnummer.

 

Erbjudande

Just nu har vi 50% rabatt på provstädningar som bokas under oktober

Ring: 08-27 23 00

* Rabatten gäller ej städningar som utförs på månadslutet

Beställ

900:-*

Hemstädning varje vecka

900:-*

Hemstädning varannan vecka

900:-*

Hemstädning var fjärde vecka

900:-*

Boka en Provstädning

Just nu får du 50% rabatt på en provstädning, du betalar 90 kr/tim.
Testa oss idag!

LÄS MER

Digital Stämpelklocka

Automatiska utskick av SMS och E-post efter utförda städningar.
Klockslag för start och sluttid

LÄS MER

Nöjda kunder

Automatiska utskick av SMS och E-post efter utförda städningar.
Klockslag för start och sluttid

LÄS MER

Några enkla steg att boka

1. Skriv in uppgifter

Namn och adressuppgifter till den bostad du vill få städad.

2. Välj kalenderdag

Välj ett datum och en tid som passar dig bäst.

3. Boka din städning

Då är allt klart. Nu behöver du bara bekräfta att dina uppgifter stämmer.